ABORT nr 4

#reklame jeg har fået sponsoreret graviditets test fra Babyplan.dk

Dette blog indlæg er meget rodet, det det er lige fra hjertet fra mine noter på min telefon. Det er mine tanker skrevet ned i det øjeblik jeg har oplevet eller følt det

Lige efter udskrab

13 maj er jeg gået over tid, 7 dage. Sidste mdr var det samme. Jeg brokker mig lidt på min story på instagram, og siger jeg ikke kan være gravid for, vi har jo ikke rigtig haft sex den sidste månede, kun lidt hygge.

Men flere skriver om jeg virkelig er sikker. Og det er jeg da. Det er faktisk første mdr i omkring 1,5 år hvor jeg slet ikke har testet ifb med en cyklus, jeg tænker jamen lad os få det afklaret… jeg hiver en stick ud tisser på den… kigger og de to røde streger kommer med det samme. Jeg kalder på dietmar. Han gider ik rejse sig. Jeg går ud til ham og viser den.

Den kan sgu ikke lyse så meget op hvis ikke jeg er gravid. Jeg er i chok, tror ikke på det. Hvordan skulle det kunne lade sig gøre.

Tog to teste mere for at være HELT sikker 😉

Jeg har vel sovet to timer i nat max.

14 maj Kl 8.15 har jeg fået en tid hos jordemoder.dk er jeg mon 9 uger henne så? Men havde jo en voldsom mens. Tænker jeg bestemt ikke kan være blevet gravid i sidste cyklus, det har været begrænset med festlighederne.

(Tanke) Ligger der endnu et dødt foster?

(Tanke) Eller dør det her foster om nogle uger?

(Tanke) Hvordan takler jeg det her bedst muligt?

(Tanke) what to do. Bløde Det ud selv? er det bedst at blive opereret som jeg føler det? Tænk hvis de fucker det op. Er det bedre at bløde det ud så? Kan jeg magte alt det blod en gang til?

(Tanke) Fuck

14 maj. Jordemoderen sagde det sorte hul var stort og svarede til 5+4 men der var ingen blommesæk. Det betyder åbenbart at der er noget galt og hun mente på ingen måde det kunne udvikle sig, derfor kørte vi direkte videre til lægen hvor jeg fik taget blodprøve. Svar resultat var hcg 9800 hvilket er kæmpe højt. Det svare til 6 uge og mere så der slukkede den sidste drøm.

Nu venter jeg bare svar fra lægen i morgen om videre forløb.

Jeg har ikke grædt pga det men pga udmattelse jeg er træt

Tanker…

Nu ved jeg endnu en terminadato kommer det er hårdt. (14 januar 21) Endnu nogle mdr hvor jeg skulle have set ud på en bestemt måde. Endnu en uvis tid. Kommer jeg til at sørge som sidst? Bliver jeg ligeså trist, skør, humørsyg, træt, træls, irritabel, ked af det som sidst? Kan jeg klare det? Kan mit forhold klare det? Kan mit arbejde klare det? Kan mine nærmeste klare det?

25 maj udskrab, lorte dumme corona, jeg går helt selv ind, og næsten helt selv ud sådan føltes det ihvertfald. jeg er træt og har bragende hovedepine, der blev ikke sagt mange ord mellem mig og Dietmar i morges, jeg har koncentreret mig om ikke at gå i panik og ikke at græde. Ikke at det ikke er fuldstændigt okay men hvis jeg skulle klare at gå ind på sygehuset alene og klare det her så måtte jeg være stærk. Og jeg klarede det! Inde i opvågningen sagde en sygeplejerske “helt skidt kan du ikke være når du kan smile” jeg havde heldigvis ikke energi til at råbe af hende. For jo det her er fandme skidt og jeg har tudet on and off siden vi kørte hjem. Jeg er ramt af uretfærdigheden sorgen irritationen og ligegyldigheden. Jeg græd først på vej hjem i bilen, mest fordi jeg ikke havde hørt fra mine forældre. Dietmar var sød. Sådan rigtig sød og god. Jeg var meget hormonel. Men det går jo nok. Jeg klarede det jeg var stærk, jeg kom igennem. Alt gik godt.. det har været den rette beslutning at vælge et udskrab også selvom jeg skulle vente 6 dage på det, selv gå ind og selv gå ud. Efterfølgende ingen voldsom blødning, ingen voldsom sorg. Mest fortvivelse over at skulle igennem møllen igen igen igen.

(Note til mig selv og andre) Jeg havde glemt det fra sidst men det er ret “sjovt” eller specielt. Det er som om der kommer små stykker sår ud. Eller små flager hud.. havde helt glemt det men det er ret specielt

Smerterne denne gang har været hårde. Har taget de smerte stillende jeg har måtte for at være i det. Men her 4 dage efter er det bedre og jeg er klar til arbejde i morgen. Men jeg er bange, bange for at jeg føler det hele er fint, men i virkeligheden er overlevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *